Fråga om läkningstid.

Hej! Jag hittade din blogg alldeles nyss och jag har lyckats scrolla igenom alla dina inlägg. Jag måste säga att bloggar som dina uppskattas så otroligt mycket när man själv vill ha en bröstförminskning. 

Jag väntar just nu på svar från plastikkirurgiska kliniken och jag har så många funderingar kring bröstförminskning. Vore jättesnällt om du kunde svara på en fråga som jag har. Jag går just nu i skolan (sista året på gymnasiet) och om jag skulle få en operation så skulle jag bli väldigt glad. Men det som stressar mig så mycket är själva läkningsperioden EFTER operationen. Jag vill ju gärna typ vila en vecka och sen dra till skolan eftersom jag verkligen avskyr att missa lektioner, uppgifter och prov i skolan. Men det känns kanske orimligt att komma tillbaka så snabbt efter en så pass stor operation. Hur länge vilade du tills du kände att du faktiskt kunde göra saker normalt (förutom att träna då)? Jag vill verkligen inte hamna efter och känna mig superstressad :( Vore så himla tacksam för svar!:)
 
Svar: Hej, hoppas det var okej att jag skrev ut din långa text här! :)

Jo det oroade jag mig för också! Dock fick inte jag min operation förrens efter studenten så det var jag faktiskt väldigt tacksam för så jag slapp känna stress och missa något sista året i skolan. Jag var verkligen jättetrött i kroppen efter operationen och blev dessutom sjuk så min process blev något längre men jag var nog tillbaka i mitt "normala" liv efter ca 5-6 veckor (men under denna tiden hade jag absolut kunnat sitta hemma & plugga, det var bara fysiskt jag var så trött). Jag jobbade dock på en arbetsplats där man lyfter mycket tunga saker och är aktiv hela tiden så läkaren rekommenderade mig att vänta ytterliggare en vecka med att jobba. 
 
 
När jag var i din sits och letade runt efter bloggar så hittade jag en tjej som drev en blogg som hade gått i skolan samma vecka som hon hade gjort sin operation! Alla har nog olika ork men det skulle nog absolut gynna dig om du kunde vila ordentligt som t.e.x under ett lov så du kan slappna av! Det är nog väldigt svårt att kunna önska när operationen ska bli av men prata med läkaren när du får en tid och förklara din situation, de kanske skjuter upp din operation längre fram då om det inte finns tider men fråga absolut! Det är viktigt att kroppen får läka efter ett sådant stor ingrepp men vi alla reagerar olika så du kanske är pigg nog att köra på direkt men prata med läkarna. Tack snälla för dina fina ord! Hör gärna av dig om du har fler frågor och stort lycka till! :)

Kram!
 
RSS 2.0