Fråga om osäkerhet.

Hej, jag har själv fått en bröstförminskning beviljad och ska nu bestämma mig för om jag vill genomföra den eller inte. Vilket jag har väldigt svårt för. Jag trivs ändå med stora bröst (70 E-F) men trivs liksom inte med formen osv på mina egna då dom är hängiga och slappa. Samt att underkläder, kläder och bikinis är ju oerhört svårt att handla. Hela tiden måste man ju utgå från vad som passar brösten och inte vad man tycker är snyggt. jag mår väldigt dåligt över mina bröst men tycker samtidigt om att ha lite större bröst. Jag vill göra en förminskning men är rädd för att efteråt vara missnöjd för att de gick från att vara stora och fula till små och fula. Samt även att jag själv inte har möjlighet till att välja hur mycket jag faktiskt vill ta bort. Hur tänkte och kände du, och hur kom du fram till ditt beslut?

Svar: Hallå!
Du ska inte genomföra denna operation om det verkligen inte är vad du vill till 100%. Jag blev också väldigt osäker och visste varken in eller ut när jag fick hem mitt brev om operationsdatum. Men innerst inne så ville jag ju genomföra den, det var nervositet och osäkerhet som gjorde att jag tvivlade. Jag kände att jag inte stod ut med mina bröst mer, jag struntade i om brösten skulle bli fula för jag ville bara kunna ha på mig en bh som inte fick mig att börja gråta i ett omklädningsrum. 

Brösten blir inte fula av operationen, bröstvårtan blir mindre, bröstet lyfts upp och de passar min kropp så mycket bättre (jag är ganska liten i kroppen). Jag ångrar mig inte en sekund trots att jag har synliga ärr men de bleker som sagt och det är ingenting jag visar upp direkt. Men jag mådde verkligen inte bra, jag kunde inte tänka mig att fortsätta livet som storbystad när jag hade möjligheten att förminska. Jag tycker att du ska överväga nackdelar och fördelar, vad gjorde att du sökte från första början? Mår du så pass dåligt av att behöva solla bort klädesplagg pga brösten eller kan du acceptera att vissa kläder inte passar?

Mina bröst blev inte så himla små, jag har C-kupa i vissa bh:ar och D-kupa i vissa. Jag ser mig själv som småbystad men har fortfarande större bröst än de flesta av mina vänner. Det suger att brösten hänger när man är ung, det är ingenting som känns bekvämt direkt. Men ta dig verkligen en riktig funderare (en sista gång) och ta ett beslut som du verkligen är säker på. Gör ingen operation om du tvivlar! 
Lycka till! 
RSS 2.0